Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog

STAG-400 DPI

STAG-400 DPI

Eдинтвен контолер кој совршено добро и координирано работи со технологијата на системите со директно бензиско вбризгување.
– Прецизно дозирање на TNG во зависност од вртежите со минимална потрошувачка на горивото
– Oдржување на клучните параметри на моторот во полна снага како кај бензинот
– Потполно прецизна калибрација
– Систем за самодијагностика

You must be logged in to post a comment.