Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog

STAG-300 ISA2

STAG-300 ISA2

– Smart Self-Adaptation System ISA2 (автоматска модификација на мапата за гас)
– Корекција на притисокот во испарувачот при “cut-off” режим на работа
– минимализирање на можноста за грешка на бензискиот ЕECU – “check engine”
– Способност за очитување на бројот на вртежи преку сензорот позициониран на брегастото вратило
– 5 години гаранција / 100,000 поминати километри

You must be logged in to post a comment.