Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog

LPGTECH

LPGTECH

– LPG/CNG контролер на вбризгувања
– Погоден за мотори со 8 цилиндри
– Можност за опслужување на мотори со 16 цилиндри
– Авто-дијагностика: детектција на грешки и недостатоци во инсталација
– Прецизно дозирање на ТНГ врз основа на аналитичка операција
– Moжност за плаќање на рати
– 7 години гаранција или 150,000 поминати километри