Постави прашање

Почитувани,

Поради серверска грешка порактие испратени преку формуларот не пристигнуваат во целост, некои воопшто не пристугнуваат а некои со големо задоцнување. Од таа причина им се извинуваме на сите оние кои поставиле прашање а на истото не добиле одговор или истиот пристигнал со задоцнување.

Од сега би ве замолиле прашањата да ги испраќате директно на една од двете понудени e-mail адреси:

carsystem2008@gmail.com
info@carsystem.com.mk

Ви благодариме на разбирањето
Кар Систем дооел Скопје