Патнички гуми – EcoLine

Patnicki Ecosaver

EcoSaver

Авто гумите EcoSaver спаѓаат во генерација на напредни гуми. Поради својот специјален дизајн, авто гумите EcoSaver се доста издржливи и подолготрајни. Исто така се одликуваат и со голем број на километро кои може да поминат пред да се истрошат.

Авто гумата EcoSaver гарантираат:

  • ниско ниво на отпор при вртење,
  • одлични перформанси на влажни патишта
  • економично и штедливо возење.

Нови гуми со стар датум на производство – најниска цена во Македонија! Нови пневматици за автомобили, камиони, комбиња…

Patnicki Escosaver 3T

EcoSaver 3T

Авто гумите EcoSaver 3T спаѓаат во генерацијата на напредни гуму. Поради својот специјален дизај овие авто гуми се доста сигурни и трајни. Исто така се одликуваат со големиот број на километри кој може да ги поминат.

Авто гумите EcoSaver 3T гарантираат:

  • ниско ниво на отпор при вртење,
  • одлични перформанси на влажни патишта,
  • задоволливо возење,
  • економска заштеда.

Најдобри половни гуми во Македонија. Најповолни гуми во Македонија.

Patnicki Escevolution

EcoEvolution

ОДЛИЧНА КОНТРОЛА И СТАБИЛНОСТ. Авто гумите ECOEVOLUTION protect представуваат последна генерациј ана гуми со високи перформанси. Овие авто гуми се произведени и тестирани како спортски авто гуми со акцент ставен на безбедноста. Авто гумите ECOEVOLUTION се одликуваат со трајност и значајно намалување на потрошувачката на гориво поради тоа што одговараа на било која врста на пат. Овие авто гуми претставуваат комбинација од иновативност, сигурност и економска вредност – ECLOGICS.

Напомена: INSA TURBO авто гумите ги поседуваат сите потребни хомологации кои ги бара ЕУ. На секоја гума постои датум на производство (DOT) како и индекс за брзина. Гаранцијата на INSA TURBO авто гумите изнесува 2 години.