Т4

Zimski Gumi T4

Зимските гуми Т4 се дизајнирани за екстремни услови (снег и мраз) и температури под 7°C. Исто така зимските гуми Т4 даваат одлична мобилност на возачите, добро држење и високо ниво на сигурност на снег. Зимските гуми Т4 гарантираат динамичен комфорт со тоа што ја намалуваат својата бучност во текот на возењето.

Напомена: INSA TURBO авто гумите ги поседуваат сите потребни хомологации кои ги бара ЕУ. На секоја гума постои датум на производство (DOT) како и индекс за брзина. Гаранцијата на INSA TURBO авто гумите изнесува 2 години.

Leave a comment