Т2

Zimski Gumi T2

Зимските гуми Т2, спезијално се дизајнирани за користење во зимски услови. На возачите им нудат висока сигурност при возење во екстремни услови како што се снег, мраз и доста ниски температури. Зимските гуми Т2 обезбедуваат:

  • одлично држење (grip) на патот,
  • одлична удобност
  • намалена бучност

Поради специјалните компоненти кои се користени за изработка на нагазниот слој. INSA TURBO зимските гуми гарантираат максимално уживање, на возачите, во текот на возењето. Нивната намена е проверена и докажана во пракса при најниски температури и екстремни услови (снег и мраз).

Напомена: INSA TURBO авто гумите ги поседуваат сите потребни хомологации кои ги бара ЕУ. На секоја гума постои датум на производство (DOT) како и индекс за брзина. Гаранцијата на INSA TURBO авто гумите изнесува 2 години.

Leave a comment