Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog

ГАРАНЦИЈА!!!

ГАРАНЦИЈА!!!

Системите за ТНГ во нашата понуда се со неверојатна фабричка гаранција од 7 години / 150,000 изминати километри.

Секој од системите е со комплетна докуметација за понатамошно атестирање и комплетирање на процедурата: Возило со оргинален и по сите норми вграден ТНГ систем.

You must be logged in to post a comment.