Пакети за возила со 4 цилиндри

ECONOMY пакетот се препорачува за возила кои се произведени до 2004 година но постојат и исклучоци, односно возила за кои не се пропорачува монтажа на овој систем. Истиот е составен од компоненти произведени од страна на OMVL by Westport кои во пакетов имаат 3 години или 50.000 изминати километри фабричка гаранција.

 • Компјутерска единица KING AEB
  ● Инјектори OMVL by Westport
  ● Испарувач OMVL by Westport
  ● Резервоар во внатершноста на багашникот
  ● Инсталација од термопластично црево
  ● Полначка кај полнењето на бензин доколку има техничка можност
  Гаранција од 3 години или 50,000 изминати километри

○ Поддржана моќност на возила: до 163hp (120kw)
○ Препорачано за возила произведени до 2004 година
○ При потреба на екстерен резервоар за истиот се доплаќа
○ При потреба на Капалка за масло за вентили, истата се доплаќа


Basic 4OMVL пакетот се препорачува за возила кои се произведени до 2004 година но постојат и исклучоци, односно возила за кои не се пропорачува монтажа на овој систем. Истиот е составен од компоненти произведени од страна на OMVL by Westport кои во пакетов имаат 3 години или 50.000 изминати километри фабричка гаранција.

● Компјутерска единица OMVL by Westport
● Инјектори OMVL by Westport
● Испарувач OMVL by Westport
● Резервоар во внатершноста на багашникот
● Инсталација од термопластично црево
● Полначка кај полнењто на бензин доколку има техничка можност
Гаранција од 4 години или 70,000 изминати километри

○ Поддржана моќност на возила: до 163hp (120kw)
○ Препорачано за возила произведени до 2005 година
○ При потреба на екстерен резервоар за истиот се доплаќа
○ При потреба на Капалка за масло за вентили, истата се доплаќа


Advanced 4TECH пакетот во споредба со Normal TECH пакетот се разликува само по компјутерската единица која е со доста подобри хардверски и софтверски решенија и претставува претпоследна генерација на компјутерски единици произведени од LPGTECH.

● Компјутерска единица LPGTECH 324
● Инјектори OMVL by Westport
● Испарувач OMVL by Westport
● Резервоар во внатершноста на багашникот
● Инсталација од термопластично црево
● Полначка кај полнењто на бензин доколку има техничка можност
Гаранција од 7 години или 150,000 изминати километри

○ Поддржана моќност на испарувачот: до 163hp (120kw)
За возила со моќност над 120kw се вградуваат испарувачи од производната линија КМЕ Silver до 217hp (160kw)/ KME Gold до 350hp (260kw) и за истите се доплатува
Автодијагноза, автоадаптација, 3D мапа
○ Можност за поврзување на дополнителен OBD модул
○ При потреба на екстерен резервоар за истиот се доплаќа
○ При потреба на Капалка за масло за вентили, истата ја добивате гратис


Professional 4TECH пакетот ја содржи LPGTECH 324 OBD компјутерската единица која има вградено OBD модул. Во комбинација со испарувачот KME Silver има можност да “храни” возила кои имаат моќност до 217 коњски сили.

● Компјутерска единица LPGTECH 324OBD
● Инјектори OMVL by Westport
● Испарувач OMVL by Westport
● Резервоар во внатершноста на багашникот
● Инсталација од термопластично црево
● Полначка кај полнењто на бензин доколку има техничка можност
Гаранција од 7 години или 150,000 изминати километри

○ Поддржана моќност на испарувачот: до 163hp (120kw)
За возила со моќност над 120kw се вградуваат испарувачи од производната линија КМЕ Silver до 217hp (160kw)/ KME Gold до 350hp (260kw) и за истите се доплатува
Автодијагноза, автоадаптација, 3D мапа
Поправање на грешки во бензинскиот компјутер
○ При потреба на екстерен резервоар за истиот се доплаќа
○ При потреба на Капалка за масло за вентили, истата ја добивате гратис


Racing FULL 4TECH пакетот ја содржи LPGTECH 324 OBD компјутерската единица KME Silver испарувач и TECH-DRAGON дизни. Пакетот се препорачува за возила кои имаат моќност до 217 коњски сили.

● Компјутерска единица LPGTECH 324OBD
● Инјектори TECH Dragon
● Испарувач KME Silver
● Резервоар во внатершноста на багашникот
● Инсталација од термопластично црево
● Полначка кај полнењто на бензин доколку има техничка можност
Гаранција од 7 години или 150,000 изминати километри

○ Поддржана моќност на испарувачот: до 217hp (160kw)
За возила со моќност над 160kw се вградуваат испарувач од производната линија KME Gold до 350hp (260kw) и за истиот се доплатува
Автодијагноза, автоадаптација, 3D мапа
Поправање на грешки во бензинскиот компјутер
○ При потреба на екстерен резервоар за истиот се доплаќа
○ При потреба на Капалка за масло за вентили, истата ја добивате гратис