Готовинко плаќање

Готовинското плаќање во многу трговски објекти па и кај нас Ви нуди големи поволности, искористување на посебни Акции или финансиски бенефит.

Одсега ГОЛЕМ ПОПУСТ при готовинско плаќање, во зависност од пакетот услуги за кои имате потреба.

Во зависност од тоа дали вашето возило е со стандарден мотор или со секвентно вбризгување со 4, 6 или 8 цилиндри или можеби со директно (DPI) вбризгување, воедно можеби размислувате дали да го наградите со Плински или Метански систем, погледнете ги понудените пакети и компоненти со самото тоа и заштедата при готовинско плаќање.

Воедно Ви нудиме можност да ви олесниме околу процедурата на А-Тестрање на возилото по извршена надоградба со систем за ТНГ. Сем регуларната вредност на техничкиот дел од процедурата кон нас немате никаква обврска а наше е да Ви организираме, појасниме и да Ве замениме во губењто време оклу овој дел од процедурата.