AC STAG 200

p_stag_200 copy

  • Микропроцесор базиран на контрола за вбризгување на гас.
  • Уредот го контролира вбризгувањето врз основа на тоа дали се работи за секвенционално или бензиско вбризгување на горивото.
  • Неосетно префлување од бензин на гас, како и автоматско префрлување на бензин во случај на недостаток на гас, кој дополнително се сигнализира со посебен звук. Контролен панел со светлечки диоди кои укажуваат на нивото на гас.
  • Компјутерски прилагодени параметри.
  • Опремени со внатрешен секвенцијален емулатор за бензинско вбризгување. Уредот е компатибилен со 2-4 цилиндарски бензински мотори (во линија или V).
  • Располага со компатабилност на ралични типови на гас инјектори: RAIL, Valtek, Reg, Zavoli, Matrix. Жиците на емулаторот се опремени со Europe/Bosch или универзални конектори.