Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 • АКЦИЈА!! Репарација на селектирани модели по промотивни цени

  Доколку вашето турбо е со ОЕМ број наведен во листата која можете да ја видите доколку кликнете на овој пост цената за репарација ќе е пониска од редовната.
  Акциската понуда е со лимитиран временски рок и ислкучиво за наведените ОЕМ броеви.

  АКЦИЈА!! Репарација на селектирани модели по промотивни цени
   
 • РЕПАРИРАЊЕ НА ТУРБИНИ

  Доколку турбината на вашето возило е со оштетување и на истата и е потребно сервисирање слободно обратете ни се. Високо професионално репарирање на турбини со оргинални компоненти и гранција до 2 години.

  Цената на услугата зависи од оштетувањето на турбината

  РЕПАРИРАЊЕ НА ТУРБИНИ
   
 • LPGTECH

  – LPG/CNG контролер на вбризгувања
  – Погоден за мотори со 8 цилиндри
  – Можност за опслужување на мотори со 16 цилиндри
  – Авто-дијагностика: детектција на грешки и недостатоци во инсталација
  – Прецизно дозирање на ТНГ врз основа на аналитичка операција
  – Moжност за плаќање на рати
  – 7 години гаранција или 150,000 поминати километри

  LPGTECH
   
 • ГАРАНЦИЈА!!!

  Системите за ТНГ во нашата понуда се со неверојатна фабричка гаранција од 7 години / 150,000 изминати километри.

  Секој од системите е со комплетна докуметација за понатамошно атестирање и комплетирање на процедурата: Возило со оргинален и по сите норми вграден ТНГ систем.

  ГАРАНЦИЈА!!!
   
 • STAG-400 DPI

  Eдинтвен контолер кој совршено добро и координирано работи со технологијата на системите со директно бензиско вбризгување.
  – Прецизно дозирање на TNG во зависност од вртежите со минимална потрошувачка на горивото
  – Oдржување на клучните параметри на моторот во полна снага како кај бензинот
  – Потполно прецизна калибрација
  – Систем за самодијагностика

  STAG-400 DPI
   
 • BRISK LPG Silver

  BRISK LPG Silver се свеќички специјално изработени за возила кои користат ТНГ како гориво.
  – Изработени се од племенит материјал, сребро, кој има одлична отпорност на високи температури
  – Специјално дизајнираниот зазор и централната електрода изработена од сребно кај BRISK LPG Silver свеќичките ги прави идеални за мотори кои користат ТНГ како гориво.

  BRISK LPG Silver
   

• АКЦИЈА НА РЕПАРАЦИЈА НА ТУРБИНИ  • Од сега одредени модели на турбини на посебен попуст. Доколку вашето турбо е со ОЕМ број наведен во листата од следниов Линк>>> цената за репарација ќе е пониска од редовната. Акциската понуда е со лимитиран временски рок и ислкучиво за наведените ОЕМ броеви.


•  ИНФО!!! Соработка со Авто Сервиси - Репарација на Турбини... Сите авто сервиси кои имаат потреба од репарација на турбо и истото го достават за репарација стануваат соработници со бенифиции. За детали на следниов Линк>>> • Plinski Uredi

Во не така далечно минато владееше мислење дека технологијата го достигна својот максимум во областа на производство на авто ТНГ опрема. Со усовршувањето на LPGTECH тој мит е минато бидејќи дојде времето кога во светот на автомобилската ТНГ опрема се нуди комплетна опрема која вклучува нови идеји и технологија со изненадувачка едноставност и ефикасност. Системите за алтернативни горива од производната линија на LPGTECH подеднакво добро функционираат и на Плин и на Метан што е всушност главна и значајна причина за се поголемата популарност во светот на автомобилската технологија. Оргиналните решенија на електронски системи со едноставни технички параметри кои се тестирани и одобрени после екстремни и долготрајни тестови резултираа со непобедливо квалитетен прозивод.

Сега кога се на вашиот автомобил функционира како што треба потребно е да се инвестира во безбедност и удобност. Главната алка која ги спојува двете се авто гумите, односно пневматици. Материјалите од кои се изработени, правилно искористени и избрани на димензии, даваат безбедност на секој возач. Многу е важно да се користат летните гуми во лето, а зимските гуми во зима. Летните и зимските авто гуми се изработени и тестирани во различни услови и се наменети за различни годишни времиња. Доколку гумите се користат во погрешно време, однсно погрешни гуми за некое годишно време, нивниот век на траење драстчно се намалува. Сега имате избор, ВИСОК КВАЛИТЕТ, ЦЕНИ ДОСТОЈНИ ЗА ВНИМАНИЕ. За прв пат во Македонија гуми од INSA TURBO Шпанија.


За остварување на нашата визија, квалитетни производи и задоволни клиенти, соработуваме со едни од најреномираните производители на широко познатите брендови во областа на автомобилската ТНГ технологијата. Долгогодишното постоње, позиционирањето на светскиот пазар, истрајноста на производите и огромниот број задоволни клиенти представуваат нерушливи докази за квалитетот кој го нудиме на нашиот пазар. Временската гаранција на производите кои ги представуваме е еден клучен фактор за квалитетот во производството на бредновите и истрајноста на компононентите кои ги сочинуваат комплетните производи кои Ви ги презентираме. На Вас е да одлучите а на нас останува да Ве информираме и услужиме.


,,Одсега многу поповолни услови Вашиот автомобил да постане горд корисник на ТНГ како алтернативно гориво. Изберете оригинален систем со врвни перформанси, исплатете го на рати без камата. Испалтете ја ратата додека го користите автомобилот, без да размислувате веќе сте заштедиле и сте ја одплатиле месечната рата.’’

,,Откако ќе вградите плински уред во Вашиот автомобил коритењето на истиот драстично ќе ги намали Вашите трошоци. ТНГ како алтернативно гориво за вашиот автомол ќе Ви заштеди на неколку начини драстично пониска цена за иста количина гориво, перформансите остануваат исти, се пролонгираат временските интервали за сервисирање бидејќи плинот го продолжува векот на користењето на моторот на Вашето возило.’’

,,Одсега многу поповолни услови Вашиот автомобил да постане горд корисник на ТНГ како алтернативно гориво. Изберете оригинален систем со врвни перформанси, исплатете го на рати без камата. Испалтете ја ратата додека го користите автомобилот, без да размислувате веќе сте заштедиле и сте ја одплатиле месечната рата.’’

,,Вашиот автомобил е подмладен, Вашиот паричник не е до крај испразнет а Вие како возач целосно како и предхондо уживате во одсега продолжените дестинации. Сето тоа само зато што сте го одбрале вистинскиот систем за ТНГ за Вашиот автомобил. Трошоците за досега прескапите дестаниции одсега многу поповолно и повторно Вие сте оној што одлучува по која насока ќе се движите.’’

Montaza na Plinski Uredi, Plinski Uredi, plinski sistem